MLS Football Jersey

Um preso após tragédia no jogo Manchester United vs Liverpool

Suur-Manchesterin poliisi on ilmoittanut: Yhden henkilön pidätyksen jälkeen poliisi ilmoitti: « Traagisia lauluja ei suvaita, ja niihin puututaan päättäväisesti ». Manchester United voitti Liverpoolin 4-3 FA Cupin puolivälierässä Old Traffordilla. Suur-Manchesterin poliisin mukaan yksi henkilö on pidätetty Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisen ottelun aikana sattuneesta tragikoomisesta huutelusta. Halvat Manchester United jalkapallopaidat ja Liverpoolu.

Old Trafford -stadionin Stretfordin osastolla kuultiin monien fanien huutavan « murhaaja » ja noin tuntia myöhemmin « ikuinen uhri », ja suorassa lähetyksessä televisioyleisö oli tyrmistynyt. Nämä huudot ovat kuultavissa.

Suur-Manchesterin poliisin tiedottaja sanoi: « GMP voi vahvistaa, että Manchester United – Liverpool -ottelussa tänään iltapäivällä (sunnuntaina 17. maaliskuuta) tapahtuneisiin traagisiin huutoihin liittyen on tehty pidätys.

« Tragikoomisia lauluja sisältäviä välikohtauksia ei suvaita, ja niihin puututaan tiukasti. Me kaikki tiedämme, että fanit provosoivat vastustajiaan jalkapallo-otteluissa, mutta se tehdään yleensä hyvällä huumorilla ja loukkaamatta. Tämänpäiväiset välikohtaukset menivät pidemmälle kuin on hyväksyttävää, ja teemme tiivistä yhteistyötä molempien seurojen kanssa selvittääksemme, ketkä ovat vastuussa tapahtuman aikana tehdyistä rikoksista. »

Um preso após tragédia no jogo Manchester United vs Liverpool

Englannin jalkapalloliitto tuomitsi traagiset huudot ja lupasi ottaa asiasta yhteyttä poliisiin.

Englannin jalkapalloliiton lausunto kuuluu: « Olemme tietoisia traagisista huudoista, joita kuultiin tämänpäiväisessä Manchester Unitedin ja Manchester Cityn välisessä ottelussa. Halvat Liverpool lasten jalkapallopaidat FA Cupia varten, ja teemme yhteistyötä Greater Manchesterin poliisin kanssa.

« Tuomitsemme jyrkästi kaikki loukkaavat, loukkaavat ja syrjivät huudot jalkapallostadioneilla ja pyrimme päättäväisesti kitkemään tällaisen käytöksen. Se on täysin tuomittavaa, ja sillä voi olla pitkäaikainen ja vahingollinen vaikutus ihmisiin ja yhteisöihin, jotka käyvät katsomassa peliämme ».

« Tämän on loputtava, ja tuemme kaikkia seuroja ja niiden faneja, jotka pyrkivät poistamaan tämän käytännön katsomoista. »

Manchester United sanoo tukevansa täysin FA:n ja GMP:n lausuntoja.

Ennen ottelua Edulliset Manchester United naisten jalkapallopaidat toisti Erik ten Hagin viime kaudella Jürgen Kloppin kanssa yhteisessä lausunnossaan esittämät kommentit, joissa molemmat valmentajat yhdessä kehottivat lopettamaan tämän käytöksen.

Kaksi vierasosaston fania pidätettiin myös siitä, että he olivat heittäneet pyroteknistä materiaalia, joista toinen putosi eteläkatsomon vammaisten tasanteelle fanien joukkoon.

Liverpoolin ja Manchester Unitedin välisessä jalkapallo-ottelussa mies pidätettiin murhenäytelmän iskulauseen huutamisesta, poliisi pidätti miehen pelissä lausunnon antamisen jälkeen: « ei siedä murhenäytelmän tapahtumaa, sitä käsitellään ankarasti », mies huusi murhaaja, vieras stadionilla on myös kaksi fania liekin heittämisen vuoksi, tällainen teko pidätettiin myös, Manchester United FA: ssa ja GMP: ssä antoivat lausunnon lausunnon antamisen jälkeen, mutta ilmaisivat myös tukensa säilyttääkseen hyvää ilmapiiriä pelin katsomiseen.

clubamericafansclub

Learn More →

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

MLS Football Jersey