MLS Football Jersey

Følelsesladet Bellingham ‘kunne ikke have drømt om det bedre’

Jude Bellingham siger, at han « ikke kunne have drømt om noget bedre », efter at han afsluttede sin første sæson med Real Madrid med at løfte Champions League-trofæet.

Den 20-årige spiller lagde op til Vinicius Jr’s andet mål, da de spanske giganter slog hans tidligere klub Borussia Dortmund med 2-0 i finalen på Wembley.

Bellingham har haft en fantastisk debutkampagne på Bernabeu, hvor han har scoret 23 gange i alle turneringer, vundet ligatitlen og er blevet kåret til sæsonens spiller i La Liga.

« Jeg har altid drømt om at spille i disse kampe, » sagde han til TNT Sports.

« Når det bliver svært, begynder man at spekulere på, om det er det hele værd – men aftener som i aften gør det hele værd.

« Det må være deroppe i forhold til den perfekte sæson. Jeg kan ikke sætte ord på det, det er den bedste aften i mit liv. »

Den engelske midtbanespiller var synligt følelsesladet efter kampen og havde først svært ved at finde de rigtige ord i sit interview på tv efter kampen, før han sagde, at han var « OK, indtil jeg så min mors og fars ansigter ».

Bellingham skal nu slutte sig til Three Lions den 8. juni for at forberede sig til EM 2024.

« Jeg vil altid have respekt for Dortmund
Både Real Madrid og Bellingham fodboldtrøjer kæmpede i lange perioder i finalen, hvor undertippede Dortmund brændte adskillige chancer i første halvleg, blandt andet ved at ramme stolpen.

Men Los Blancos voksede ind i kampen efter pausen, hvilket kulminerede med sene mål fra Dani Carvajal og Vinicius Jr.

Bellingham tilbragte tre sæsoner i Dortmund og spillede mere end 100 gange for den tyske klub, før han skiftede til Spanien sidste sommer.

« Jeg må være ærlig og sige, at de [Dortmund] var det bedste hold i Billig Real Madrid fodboldtrøje kvinder første halvleg, » sagde Bellingham til DAZN. « De kunne have været foran med to eller tre.

« Men det er bare den karakter… [Vi kan] komme tilbage og hjemsøge dig.

Europa Trøjer

Følelsesladet Bellingham ‘kunne ikke have drømt om det bedre’

« Den klub, jeg er i nu, er så speciel for mig, og det er min gamle klub også. Det ville ikke være muligt uden dem. Jeg vil altid være taknemmelig og altid have respekt for, hvad den klub gjorde for mig. »

Borussia Dortmunds træner Edin Terzic lykønskede sin tidligere spiller Bellingham efter kampen.

« Da han forlod os, sagde jeg det samme, som jeg sagde til Erling Haaland – at jeg var stolt over at være deres manager.

« Det er hans første sejr i Champions League, og det er et stolt øjeblik for ham.

« Jeg ved, hvad Mark, Denise og Jobe [Bellinghams far, mor og lillebror] gør for at få denne succes ind i familien. Tillykke til Jude. »

Bellingham, som fylder 21 år i slutningen af juni, gik hen til Billige Real Madrid fodboldtrøjer publikum og lagde sin Champions League-vindermedalje om halsen på sin mor efter kampen.

Hun reagerede ved at kysse sin søn.

Derefter førte han hende ind på banen, så hun kunne få et billede med den tidligere Real Madrid-boss Jose Mourinho, som arbejdede for TNT Sports.

« Meget sværere end vi troede
Real Madrids træner Carlo Ancelotti, som nu har vundet Champions League fem gange som træner, indrømmede også, at kampen var « meget svær, meget sværere end vi troede, den ville være ».

Hans hold havde ikke et eneste skud på mål i første halvleg.

« Jeg kunne ikke lide det niveau, vi spillede på, » sagde han til Movistar. « Vi mistede bolden for ofte og på det forkerte sted. Vi lod Dortmund spille på den måde, de gerne ville – tvinge dem til at vende om og spille i overgange. Det er der, de er allermest farlige.

« Man vænner sig aldrig til det her. I første halvleg måtte vi lide. Men i anden halvleg mistede vi bolden mindre og spillede bedre. »

Han tilføjede til TNT Sports: « Det virker som en drøm, men det er virkelighed. »

clubamericafansclub

Learn More →

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

MLS Football Jersey