MLS Football Jersey

Ancelotti tähtää Realille korkealle ennen huhtikuun kohtaamista

Halvat Real Madridin jalkapallopaidat ovat hyvää vauhtia voittamassa takaisin La Ligan mestaruuden tällä kaudella. Sillä on tällä hetkellä yhden pisteen etumatka lähimpään haastajiin Gironaan ja kahdeksan pisteen etumatka Barcelonaan, jonka se kohtaa kolmannen kerran (toisen kerran La Ligassa) huhtikuun lopussa Santiago Bernabeulla.

Los Blancosilla on ennen tätä kohtaamista pelattavana viisi liigaottelua, joiden aikana ne voivat tehokkaasti lopettaa kaikki toiveet Barcelonan (tai Gironan) saamisesta kiinni. Sitä päävalmentaja Carlo Ancelotti haluaa, ja hän tavoittelee joukkueelleen virheetöntä jaksoa tulevina viikkoina.

Ancelotti tähtää Realille korkealle ennen huhtikuun kohtaamista

Ancelotti on tiettävästi pyytänyt joukkuettaan voittamaan seuraavat viisi La Liga -otteluaan Valenciaa, Celtaa, Osasunaa, Athletic Clubia ja Mallorcaa vastaan. Näin he nousisivat 80 pisteeseen Mallorcaa vastaan, ja jos he ottavat kaikki kolme pistettä tuosta ottelusta, he voisivat jopa voittaa mestaruuden.

Halvat Real Madridin jalkapallopaidat naiset ovat siirtymässä kautensa tärkeään vaiheeseen. Heillä on kovat tavoitteet päättää kausi voittamalla La Liga ja Mestarien liiga, ja heidän pyrkimyksensä näihin titteleihin jatkuvat tulevina viikkoina.

clubamericafansclub

Learn More →

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

MLS Football Jersey